Mere om os

 

App Benefits Placeholder

Svar indenfor 24 timer

Når du skal have lavet en voice-over opgave, så er det ofte vigtigt med hurtig respons. Hos Speakstudiet får du svar på din henvendelse inden for 24 timer. Vi ved, hvor værdifuld din tid er og sætter en dyd i at have markedets hurtigste responstid.

Stemmer i alle priskategorier

Vi tilbyder professionelle stemmer i forskellige prisniveauer. Du kan høre lydeksempler med hver stemme, så du ved om de passer til netop din opgave. Derudover kan vi endda – som de eneste på markedet – tilbyde en estimeret pris på den ønskede stemme, mens du er på siden.

Voice-over og Speak med det rette gear

Når man laver speak og voice-over, så er det vigtigt, at det tekniske udstyr er i orden. Hos Speakstudiet har vi netop sørget for at have det bedste og mest up-to-date udstyr samt de dygtigste lydteknikere, der kan sikre at kvaliteten af dit speak er i absolut top.

Let og gennemskueligt

Det bliver ikke nemmere at finde voice-over af professionel kvalitet end hos Speakstudiet. Vores hjemmeside genererer en estimeret pris ud fra dine ønsker og behov, så du kan browse rundt og finde den stemme, der passer til dit projekt. Vi bekræfter prisen inden for 24 timer – nemt!

Vi taler mange forskellige sprog

Skal du bruge et speak eller voice-over specifikt på spansk, fransk, tysk eller engelsk? Vi tilbyder en lang række sprog og der bliver løbende tilføjet nye. Hvis du ikke kan finde det ønskede sprog på hjemmesiden, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan formentlig hjælpe dig alligevel!

Har du mistet din optagelse?

Fortvivl ej. Skulle det ske, at du mister din voice-over på et senere tidspunkt, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi opbevarer altid en backup af dine optagelser. Alt du skal gøre er at kontakte os, og så hjælper vi dig med at få dine filer igen – kvit og frit!