Speak- og lydproduktion til lydbog

Lydbøger er en forholdsvis ny genre, der kræver mange timers arbejde. Det er timer, du formentlig godt kunne bruge på noget andet. Vi har sprøde stemmer med speciale i lydbøger, dygtige producere til at styre processen og det rette udstyr. Lad os indtale din lydbog, så du kan bruge tiden på noget andet.

Du har sandsynligvis på et tidspunkt i dit liv læst en bog på flere hundrede sider. Hvor lang tid tog det dig at komme igennem den? En del timer, ikke?

Forestil dig så, hvis du skulle læse bogen højt for et publikum. Uden fejl og med alle de rigtige tryk og pauser. Det er en lang proces, der kræver vedholdenhed, mange gentagelser og det rette udstyr. For slet ikke at tale om en behagelig stemme og en god oplæsningsteknik.

Store krav til lyd uden video

Når det kommer til speak- og lydproduktion til lydbog, er lyden og stemmen i centrum, og det stiller meget høje krav til kvaliteten heraf. Der er ikke plads til baggrundsstøj, hvid støj, en skrattende mikrofon eller små hop i lyden.

Små uregelmæssigheder i lyden kan være til stor irritation for lytteren. I værste fald risikerer du, at lytteren hopper fra, og dårlige anmeldelser kan også være ødelæggende for succesen. Det betyder nemlig, at lydbogen bliver sværere at finde, og at den ikke tiltrækker nye lyttere.

For at undgå lydproblemer er der brug for noget godt udstyr i form af mikrofoner, studie, lydkort, miksere, kabler m.v. Den slags udstyr kan koste rigtig mange penge, så medmindre du har planer om at indtale hundredevis af lydbøger, så kan det godt svare sig at hyre et professionelt firma til at stå for speak- og lydproduktion til din lydbog.

Specialiserede speakere

Foruden det rette udstyr så beror succesen af en lydbog sig ligeledes på selve speakeren. Speak til lydbøger kræver nogle veludviklede oplæsningsteknikker. Det gælder alt fra stemmeføring og vejrtrækning til pauser, tryk og stød.

Nogle forfattere vælger at indtale deres egne bøger på lydbog. Det kan sende et godt signal, hvis det f.eks. er en kendt person. Desværre er der mange, der tager for givet, at alle egner sig til at indtale lydbøger.

Hvis du hører lydboger, er du formentlig også stødt på en lydbog eller to, hvor valget af speaker har forringet oplevelsen og måske endda fjernet fokus fra budskabet og indholdet. Det er synd og skam.

Hos Speakstudiet har vi dygtige speakere, der er specialiserede i speak- og lydproduktion til din lydbog. Det vil sige, at de har masser af erfaring med oplæsninger, stemmeføring og lange produktioner.

En koncentrationskrævende proces

En lydbog er en lang proces, og derfor sørger vi altid for at have en masse dygtige folk på til at monitorere og holde overblik. Vores produceres fornemmeste opgave er at sikre, at speakeren kan koncentrere sig om sin speak, så vi reducerer antallet af fejl og gentagelser, og dermed sparer vi tid på produktionen.

Vores skarpe lydteknikere sørger altid for at justere og tilpasse lyden, så vi ender ud med et afbalanceret og behageligt resultat, som er værd at lytte til.

Lydproduktioner i professionel kvalitet

Vi er eksperter i speak- og lydproduktioner til lydbøger, men også genrer som podcast, reklame og telefonmenuer.

Hos Speakstudiet får du:

  • Markedets hurtigste responstid på under 24 timer
  • Toptunede lydstudier og det allernyeste udstyr
  • Speaks på mange forskellige sprog og med accenter
  • Backup af dine optagelser, så du aldrig mister dem
  • Et let og gennemskueligt prisberegningssystem
  • Et kæmpestort udvalg af stemmer i mange prisklasser

Vi er med dig helt fra starten og står både for speak og redigering, så du kun skal bekymre dig om at udgive din lydbog.

Giv din lydbog de bedste forudsætninger for succes. Lad os hjælpe dig!