Speak- og lydproduktion til web

Online markedsføring er efterhånden ikke til at komme udenom for hverken små eller store virksomheder. Jo skarpere din online tilstedeværelse er, jo bedre husker kunderne dig. Men har du styr på lydsiden af din markedsføring? Hos Speakstudiet er vi specialister i speak- og lydproduktion til web. Find din auditive identitet med tre enkle trin på vores side.  

De fleste virksomheder har erkendt behovet for en skarp og ensartet visuel identitet. Derfor bruger flere og flere penge på dygtige grafikere og professionel videoproduktion, der skal være med til at skabe et genkendeligt brand. Men mange glemmer, at lydsiden også er en vigtig del af en god video eller kampagne, der står tydeligt i modtagerens bevidsthed.

Professionel speak til video og radio 

Enhver kan tage en mikrofon og lave en voice-over til en video. Men præcis som med en god video, så kræver det godt udstyr, timing, kendskab og ikke mindst erfaring, hvis det skal tages fra amatørniveau til noget, der lyder professionelt. Og djævlen ligger som bekendt i detaljen. 

En indånding, en pause, et diskret tryk på en bestemt stavelse … Det er alt sammen med til at skabe den rette stemning og formidle det rette budskab, hvilket er ekstra vigtigt, hvis det drejer sig om speak til medier, der ikke inkluderer billeder, f.eks. radio eller podcast.

Vi har dygtige speakere med mange års erfaring i at formidle budskaber med deres stemme, der ved præcis, hvordan trykket skal ligge, og hvornår pausen skal holdes, når der skal laves speak- og lydproduktion til web.

Find den rette stemme blandt vores demoer

Ligesom noget musik passer bedre til nogle videoer, er der også nogle stemmer, der passer bedre til bestemte budskaber. Til nogle temaer har du brug for en fløjlsblød, feminin stemme, mens der til andre er mere brug for en mere dyb og rusten stemme.

Du skal selvfølgelig ikke gætte dig til, hvilken stemmer der passer bedst, og derfor har vi gjort det nemt for dig at finde den rette stemme.

Vi har samlet alle vores speakere på én side og givet dem forskellige kategorier, så du let kan filtrere i dem. Du kan blandt andet filtrere efter:

  • Køn
  • Alder
  • Sprog
  • Priskategori

Under hver speaker finder du op til tre demoer, som du kan afspille, så du kan høre, om den specifikke speaker er noget for dig.

Vi optager, klipper og redigerer

Hos Speakstudiet finder du ikke bare speakere, men komplette løsninger til speak- og lydproduktion til web. Det betyder, at vi ikke bare indtaler, men også klipper og redigerer efterfølgende, så du får et helt færdigt produkt, som er lige til at sætte på en video eller indsende til en radiokanal. Her er der selvfølgelig taget højde for kanal, format og indhold, så det hele passer sammen.

En god lydproduktion kræver gode mikrofoner, et studie uden rumklang, lydkort og mixere, diverse mikrofonfiltre, kabler og ledninger og meget andet grej. Ved at anvende os til speak- og lydproduktion til web slipper du altså for at skulle ud at investere tusindvis af kroner på dyrt, professionelt lydudstyr.

Brug Speakstudiet til din næste speak

Et radiospot, en reklamevideo, en Google-Ad … Det er alt sammen formater med stort potentiale for at nå rigtig langt ud. Men kun hvis det bliver gjort ordentligt. Her spiller lyden, stemmen og musikken en stor og vigtig rolle.

Hvis du er interesseret i en sprød og professionel lydside til din næste digitale markedsføringskampagne, så kan vi hjælpe. Ud fra din foretrukne speaker, det valgte medie og materialets omfang kan vi give dit et prisoverslag inden for 24 timer – det er markedets hurtigste responstid.

Kontakt os i dag, og tag din online tilstedeværelse til næste niveau.